Zasady ochrany osobních údajů

Zasady ochrany osobních údajů

I. Obsah a účel dokumentu

1. V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých návštěvníky webových stránek www.pavlatemrova.cz a www.vyhledy-beroun.cz, našimi klienty a zájemci o naše služby a produkty.

2. Účelem tohoto dokumentu je seznámit vás (subjekty údajů) s vašimi právy a poskytnout srozumitelné informace o tom, jak bude s osobními údaji nakládáno.

3. Vážíme si vaší důvěry, se kterou nám své osobní údaje poskytujete, a proto již nyní postupujeme při zpracování osobních údajů nejen podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ale nakládání s osobními údaji přizpůsobujeme i Nařízení (EU) 2016/679, tj. obecnému nařízení o ochraně osobních údajů, které vstoupilo v účinnost 25.5.2018 a je všeobecně známé pod zkratkou GDPR.

4. Jen pro úplnost uvádíme, že předpokládáme, že veškeré údaje, které nám sami poskytnete, jsou údaji pravdivými a aktuálními a že v případě, kdy dojde v tomto směru ke změně, budete nás o ní bez zbytečného prodlení informovat, abychom i my mohli zjednat nápravu.

II. Správce osobních údajů – kdo jsme a jak nás můžete kontaktovat

Pavla Temrová, IČO: 01247212, DIČ: CZ7957031830, adresa: Hvězdářská 508/29, 159 00 Praha 5,
(dále jen „Správce“)

III. Jaké osobní údaje zpracováváme a jak je získáváme?

Zpracováváme údaje, které nám sami poskytnete. V konkrétních případech může jít zejména o poskytnutí údajů vyplněním některého z formulářů na webových stránkách, poskytnutí údajů při přípravě smluv a souvisejících dokumentů a v souvislosti s realizací smluv,

Dále při zprostředkováním nákupu / prodeje / pronájmu / podnájmu nemovitých věcí), při osobním kontaktu (včetně údajů předaných při prohlídkách nemovitostí), telefonicky, písemně, mailem nebo jinými komunikačními prostředky.

Pokud pro zpracování některých osobních údajů pro konkrétní účely zpracování musíme mít váš souhlas, pak takové údaje k danému účelu zpracováváme jen s vaším souhlasem.

Osobní údaje, které zpracováváme:
– E-mail,
– Jméno, příjmení, adresa, datum narození, věk, rodné číslo, IČ, DIČ, telefonní číslo, e-mail, vzdělání, IP adresu, cookies, informace o objednaných službách, informace o tom, jaké služby jsme vám poskytli, váš rodinný stav, pohlaví, údaje o nemovitých věcech, jejichž prodej/pronájem vám zprostředkováváme (ve spojení s dalšími údaji).

Tyto webové stránky využívají cookies služby Google Analytics. Používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich užíváním. Všechny údaje, které shromažďují, jsou anonymní a používají se pouze ke zlepšení způsobu fungování webové stránky. Zásady ochrany najdete na ZDE

IV. K jakým účelům osobní údaje zpracováváme, po jakou dobu a co nás k tomu opravňuje?

A. Zpracování osobních údajů za účelem uzavření smlouvy a plnění smluvních povinností

Abychom s vámi mohli uzavřít smlouvu a dodat vám vámi objednané produkty a služby a vést i s tím související komunikaci s vámi, zpracováváme tyto běžné osobní údaje: Jméno, příjmení, telefon, email, adresa, u společností IČO, DIČ.

Právním titulem (oprávněním) pro zpracovávání těchto údajů je přímo plnění smluvních povinností ze smlouvy uzavřené mezi námi. Takovou povinností může být například příprava kupní/nájemní smlouvy na zprostředkovávanou nemovitost. Přitom nemusí jít vyloženě o smlouvu uzavřenou v klasické tištěné podobě, vlastnoručně podepsané. Může jít např. i o smlouvu uzavřenou ústně, po telefonu nebo vyplněním a odesláním objednávkového formuláře na webových stránkách a naším potvrzením takové objednávky.

K tomuto účelu osobní údaje zpracováváme po dobu trvání smluvního vztahu mezi námi. Po skončení smluvního vztahu jsou pak některé údaje uchovávány pro účely plnění právních povinností nebo pro účely oprávněného zájmu, jak se dočtete v následujících částech tohoto dokumentu.

B. Zpracování osobních údajů pro splnění povinností z účetních, daňových a dalších právních předpisů

Abychom dostáli povinnostem vyplývajícím z platných právních předpisů, zejména v oblasti účetnictví a daňového práva a povinností vyplývajících ze zákona č. 253/2008 Sb., o některých opatřením proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu („AML zákon“), zpracováváme tyto údaje:

Doba, po kterou jsou údaje zpracovávány, je stanovena přímo příslušnými právními předpisy, které nám povinnost jejich zpracování ukládají.

C. Zpracování osobních údajů pro účely oprávněných zájmů našich nebo třetí osoby

Oprávněný zájem může pokrývat celou řadu situací. Proto vás informujeme o oprávněných zájmech, pro které osobní údaje zpracováváme:
– Oprávněným zájmem je ochrana a prokázání našich práv a právních nároků, zejména z uzavřených smluv anebo způsobené újmy. Pro tyto účely po dobu 5 let po ukončení smluvní spolupráce nebo našeho posledního kontaktu, pokud k uzavření smlouvy nedošlo. Tato lhůta je stanovena vzhledem k promlčecím lhůtám nároků se zohledněním toho, že se o případném u soudu uplatněném nároku nemusíme dozvědět hned v okamžiku jeho uplatnění druhou stranou. Pro tyto účely jsou uchovávány údaje ze smluv a naší vzájemné komunikace.
– Oprávněným zájmem je dále přímý marketing. Pro zasílání obchodních sdělení budeme zpracovávat tyto osobní údaje našich klientů: jméno, email, lokalita.

V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu.

D. Zpracování osobních údajů na základě vašeho souhlasu

Pokud nám udělíte svůj souhlas, budeme zpracovávat vaše osobní údaje k zasílání nabídky našich realitních služeb. Váš souhlas budeme k tomuto zpracování potřebovat v případě, že nejste našim klientem nebo jste si nestáhli úvodní kapitolu knihy Realitní kuchařka. Před tím, než nám váš souhlas udělíte, budeme vás informovat o tom, jakých údajů a k jakému konkrétnímu účelu zpracování se bude souhlas vztahovat. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat. Pokud ovšem některé vaše osobní údaje zpracováváme i na základě jiného právního titulu (viz pod písmeny A až C výše), budeme pro tyto účely osobní údaje zpracovávat i po odvolání vašeho souhlasu, protože k takovým konkrétním účelům souhlas nutný není.

V. Zpřístupnění osobních údajů jiným osobám

Se zajištěním některých našich smluvních nebo zákonných povinností nám pomáhají další osoby, které jsou v pozici zpracovatelů. Zejména se jedná o spolupracující účetní, advokátní kancelář(e), poskytovatele datových úložišť a softwarových aplikací, správa e-mailové databáze), služba platební brány. Se zpracovateli máme uzavřené písemné smlouvy, ve kterých je sjednáno plnění povinností v oblasti ochrany osobních údajů, aby vaše údaje zůstaly v bezpečí.

Aktuální seznam zpracovatelů: Gopay s.r.o, Smart Selling a.s., Wedos internet a.s., Realitní advokáti s.r.o., Evidence s.r.o.

Osobní údaje budou zpřístupněny i příslušným správním orgánům, pokud nám takovou povinnost ukládá zákon (tj. zejména v případě provádění kontroly, při které je daný orgán oprávněn předložení osobních údajů vyžadovat).

VI. Informace o dalších vašich právech v oblasti ochrany osobních údajů

A. Právo na přístup k osobním údajům

Jde o právo na potvrzení, zda zpracováváme vaše osobní údaje a pokud ano, pak na přístup k těmto údajům a informacím o jejich zpracování.

B. Právo na opravu osobních údajů

Jde o právo na to, abychom bez zbytečného odkladu opravili nepřesné osobní údaje, které se ho týkají. S přihlédnutím k účelům zpracování máte právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení.

C. Právo na výmaz osobních údajů (právo „být zapomenut“)

V případech stanovených zákonem nebo GDPR máte právo požadovat, abychom bez zbytečného odkladu vymazali vaše osobní údaje (v GDPR jsou důvody uvedené v čl. 17, včetně uvedení výjimek, kdy se výmaz neprovede).

D. Právo na omezení zpracování

V případech stanovených v čl. 18 GDPR máte právo požadovat, abychom omezili zpracování vašich osobních údajů.

E. Právo na přenositelnost údajů

Za podmínek stanovených v čl. 20 GDPR máte právo získat své osobní údaje a předat je jinému správci. Je-li to technicky proveditelné máte právo požadovat přímo předání jinému správci.

F. Právo vznést námitku

V případech, kdy osobní údaje zpracováváme pro účely oprávněných zájmů, máte právo vznést námitku proti takovému zpracování a pak nadále nebudeme údaje zpracovávat, pokud náš oprávněný zájem nebude převažovat nad vašimi zájmy nebo právy a svobodami. Pokud je oprávněným zájmem přímý marketing, pak má vznesení námitky vždy za následek ukončení dalšího zpracování pro účely přímého marketingu.

G. Právo podat stížnost u dozorového úřadu

Pokud se domníváte, že dochází k porušování vašich práv v oblasti ochrany osobních údajů, máte právo podat stížnost k Úřadu na ochranu osobních údajů. Bližší informace o úřadu i ochraně osobních údajů naleznete přímo na stránkách úřadu www.uoou.cz

V případě, že budete mít další dotazy ke zpracování vašich osobních údajů u nás, můžete nás kontaktovat na e-mailu info@pavlatemrova.cz

Aktuální znění tohoto dokumentu naleznete vždy na stránkách http://www.vyhledy-beroun.cz/ochrana-osobnich-udaju/

Toto znění je účinné od 1.1.2018

Lokalita, kterou si zamilujete

Bydlení v moderních vilách v zeleni

ihned k nastěhování!

Komorní developerský projekt Výhledy Beroun je situován v klidné vilové čtvrti Beroun-Závodí v ulici Větrná č. p. 1043 (vila A), č.p. 1042 (vila B), č. p. 1041 (vila C).  Místo je vzdáleno 15 minut chůze od historického centra města a 16 min. autem od metra Zličín. Milovníci golfu jistě potěší blízkost hřiště Beroun Golf Club, které se nachází 3 min. autem od domu. V docházkové vzdálenosti jsou obchody, služby, školy, školky, kavárny, restaurace a bohaté sportovní příležitosti. Vysoká poptávka po bydlení v hlavním městě činní z tohoto projektu zajímavou alternativu k novým bytům v Praze a představuje tak bezpečnou investici, která uspokojí i náročné zájemce. PENB-B velmi úsporný dům.

Královské město Beroun patří mezi atraktivní rezidenční lokality v blízkosti hlavního města Prahy, které se může pochlubit malebným historickým centrem, bohatou občanskou vybaveností, širokou paletou obchodů a služeb a unikátní přírodou, neboť se nachází v přímém sousedství CHKO Křivoklátska a Českého krasu.

Koupi je možné financovat výhodným hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

OBČANSKÁ VYBAVENOST

  • Vlakové nádraží Beroun-Závodí – 2 min. autem
  • Beroun centrum (Husovo nám. městská památková zóna) – 4. min. autem
  • ZŠ Beroun-Závodí – 2 min. autem
  • Metro Zličín – 15. min. autem
  • Gymnázium Joachima Barranda – 4 min. autem
  • Obchodní akademie – 5 min. autem
  • Beroun Golf Club – 4 min. autem
  • Pizzerie Domino – 2 min. autem
  • Blackdog Bar&Grill – 5 min. autem
  • MŠ U Krtečka – 3 min. autem
  • Aquapark Beroun – 5 min. autem
  • Zimní stadion Beroun – 5 min. autem
  • Nemocnice Beroun-Závodí – 3 min. autem
  • Poliklinika Beroun – 4 min. autem
  • Albert, lékárna – 3 min. autem
  • Billa, Kaufland – 5 min. autem

Kontakt

Výhledy Beroun - Pavla Temrová Reality - Exkluzivní prodejce projektu Výhledy Beroun

Pavla Temrová Reality

Exkluzivní prodejce projektu Výhledy Beroun

Telefon: +420 602 306 045

Email: info@pavlatemrova.cz

Výhledy Beroun - Pavla Temrová Reality - Exkluzivní prodejce projektu Výhledy Beroun

Osobní realitní makléř a specialistka na prodej nemovitostí v Praze a okolí. Reality jsou naše srdcovka už od roku 2004.

„Jako osobní realitní makléřka pracuji na doporučení spokojených klientů. Věřím ve spolehlivost, čestnost a lidský přístup. S pomocí osobně vyzkoušených a osvědčených finančních specialistů kupujícím zajistíme mimořádně výhodnou hypotéku.“ 

Výhledy Beroun - Pavla Temrová Reality -

Výhledy Beroun - Pavla Temrová Reality -

Výhledy Beroun - Pavla Temrová Reality -

Napište nám





    Výhledy Beroun Nové byty ve 3 moderních vilách

    Exkluzivní nabídka 9 dokončených bytů v dispozici 3+KK a 4+KK, které vznikly ve 3 moderních vilách v klidné části Berouna. V prvních podlažích vil se nachází vždy 2 byty kategorie 3+KK se samostatnými zahradami a 2 parkingy pro každý z bytů. Ve druhých podlažích jsou velkoryse řešené byty 4+KK s rozlehlými terasami a fantastickým výhledem, které mají samostatné garáže a 1 parking.

    3+KK, ceny od 7,9 mil. Kč. | 82 m2, zahrada 212 m2, 2 parkovací stání.

    4+KK, ceny od 11,9 mil. Kč. | 120 m2 + 40 m2 terasy, samostatná garáž pro 1 auto + 1 parking na pozemku.

    Kontakty

    Pavla Temrová Pavla Temrová

    Certifikovaná realitní makléřka,
    Osvědčený obchodník s realitami
    Hvězdářská 508/29, Praha 5

    Autorizace MMR ČR (66-042-M)

    © Pavla Temrová Reality 2022    |    Zásady ochrany osobních údajů